Ansigt/anti-age

Mesoterapi Mesoestetic®


En synligt yngre og fastere hud med Mesoterapi

Mesoterapi er en luksuriøs hudplejebehandling til dig med rynker og slap hud. Vi anbefaler Mesoterapi til dig, der ønsker en yngre og fastere hud, på en naturlig måde uden kirurgi.

Læs mere om behandlingen her, inden du bestiller en tid: Læs mere

Mesoéclat - intensiv opstrammende peeling


Vores absolut bedste behandling til dig, som har rynker og slap hud, grove pore eller kedelig og grå hud!

Denne behandling giver fantastiske resultater allerede fra første behandling*. Huden vil synligt blive strammet op, linjer og rynker vil blive reduceret betydeligt, og huden vil stråle som aldrig før.

Læs mere om behandlingen her, inden du bestiller en tid: Læs mere

JetPeel

Jet Peel ™ er en prisvindende teknologi indenfor ansigtbehandlinger. En smertefri og naturlig ansigtsbehandling som dramatisk forbedrer hudens udseende, tekstur, tone, hydrering og cirkulation, ved hjælp af vand, ilt og infusioner af bl.a. hyaluronsyre.

Jet Peel ™ bruger et specielt patenteret håndstykke til at oprette en kraftig jet, der består af mikrodråber af saltopløsning. Denne supersoniske strøm accelererer dråbernes hastighed til op til 200 m / sekund, og når den påføres direkte på huden, fjernes de døde hudceller og huden får et boost af fugt og vitaminer, Jet Peel ™ fra TavTech er den ORIGINALE Jet Peel ™ maskine, og bør ikke forveksles med lignende maskiner.

Forskellen på Jet Peel ™ og Aqua Peels er, at Jet Peel ™ penetrerer epidermis og placerer produkterne i dermis, hvor en Aqua peel kun “vasker” huden, og i bedste tilfælde exfolierer. Jet Peel ™ er mesoterapi, dog uden at bryde huden som ved hjælp af sprøjter eller mesogun. Fordelen ved Jet Peel ™ er, at du ikke kun får en infusion af vitaminer, men også en exfoliering og evt. peeling af huden.FORDELE VED JET PEEL ™

Jet Peel ™ har flere fordele: 
- Dyberenser, exfolierer, gennemfugter og ilter huden. 
- Peeling med enten frugtsyre eller Glycolsyre.
- Til forskel fra mange andre typer peelings er der med Jet Peel ™ ingen nedetid. Dette skyldes at det ikke er en invasiv behandling. 15 min. Efter behandlingen har huden med en smuk glød, og man er derfor ikke hæmmet i sin senere færden. Ingen stikmærker eller afskalning af huden, INGEN nedetid.
- Det er videnskabeligt bevist, og der foreligger derfor også videnskabelig dokumentation på, at Jet Peel ™ deponere serummer 1,5 mm ned i huden (Kilde: Universitetet i Leipzig)
- Serummerne eks.vis hyaluronsyren bliver jævnt fordelt i hele ansigtet, og ikke kun i punkter som hvis man evt. havde brugt en sprøjte

HVILKE SERUMMER TIL PEELING OG INFUSIONER TILBYDER I?

– Forskellige typer af Hyaluron syre.
– Glycol syre til peelinger.
– Vitamin C booster.
– Vitamin A og E.
– Vandel syre en mild frugtsyre.
– Skin whitening.
– B5 vitamin.
– Div. Cocktails spækket med aktive ingredienser, bla beregnet til anti-age.
Hvilken protokol der anvendes afhænger naturligvis af din hudtilstand, og
dine ønsker.

HVILKE VIRKEOMRÅDER HAR JET PEEL ™?

-Rynker og linjer.
-Hyperpigmentering.
-Acne
-Ar
-Dehydreret hud.
-Olieret hud.
-Opstramning.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Det afhænger naturligvis af, hvilket udgangspunkt og hvilke ønsker man har, mange indgår i et forløb med 6 behandlinger, og holder derefter resultatet ved lige med et boost hver, eller hver anden mdr. Hvis du bare vil forkæle dig selv og din hud, kan man sagtens få en enkelt behandling, her anbefaler vi vore kunder, før et forestående event eller en fest, at de får en ”Cindarella Glow” behandling, som er et powerhouse af vitaminer og giver en helt exceptionel glød.

Permanent Makeup Art & Beauty

v/ Susan Vinther
Bredgade 5B 1. Sal
7400 Herning
Cvr. 36184876

Tlf. 53806989
E-mail: susan-permanentmakeup@outlook.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:45 - 20:00 08:45 - 16:00
Tirsdag 08:45 - 13:45 08:45 - 16:00
Onsdag 08:45 - 16:45 08:45 - 16:00
Torsdag 08:45 - 16:00 08:45 - 15:00
Fredag 08:45 - 15:00 08:45 - 19:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk