Betingelser/priser

Betingelser og info

Hos Permanent Makeup Art/v Susan Vinther har vi valgt ændre vores betalingsmuligheder, således at det nu er muligt at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen og derved bruger mest tid. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 4-6 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den. På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk , da man ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 2-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

OBS: Såfremt at man ønsker at betale for alle behandlinger på èn gang er man naturligvis også velkommen til dette.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger (vi anbefaler 3) før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.

Tidsbestilling:

Tidsbestilling kan KUN ske ved opkald på 53806989 Mandag til Torsdag kl 8:00 - 9:00 eller onlinebooking. Hvis telefonen ikke besvares, så læg dit navn, nummer samt hvilken behandling du vil booke tid til, så ringer vi dig op, så snart vi har mulighed for det. Vi gør opmærksom på at vi ofte har travlt optaget med kunder og der kan forekomme lange ventetider på behandlinger.

Afbudspolitik

Vi har meget travlt og har ovenikøbet meget lange ventelister af kunder som gerne vil have en tid hos os og af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser.

Annullering af tidsbestilling SKAL ske på ved at følge linket i bekræftelsesmailen eller pr. sms 53806989 SENEST 72 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

Vi forventer desuden, at du som kunde har læst vores info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup.

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os ved forudgående samtale med os, enten via telefon eller fysisk konsultation, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

- Gammel PMU (lavet i anden klinik)
- Medicinsk behandling
- Solbrændt hud
- Acne
- I medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.
- Graviditet
- Amning

Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retninglinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger.

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da vores arbejde kræver megen koncentration og er en proces imellem behandler og kunde.

Priser

BRYN:

Powderbrows / Ombre brows / Fashion Powderbrows (skyggelægning af bryn)
Brynet kan designes og pigmenteres således at det ligner en blød ”powder effekt” bag dine egne hår, lidt i samme stil, som hvis man lægger en blød pulverskygge med pensel, når man tegner sine bryn op. Det kan også laves en smule mere markant, hvis man ønsker dette. Vær opmærksom på, at resultatet ved denne behandling, vil se mere mørk og markant ud lige efter behandlingen, da hele huden bliver pigmenteret. Dette vil aftage når brynet er helet.

Pris: (permanent makeup art/v Susan Vinther)
1. Behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling) 3400 kr. 2. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr. 3. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr.

Hairstrokes / 3D / Microblading
Brynet designes og formes ved at pigmentere således at det ligner små hårstrå. Disse pigmenteres ind imellem dine egne hår og på områder hvor du mangler hår.

Denne behandling giver form og fylde til dit eksisterende bryn og må betragtes som den behandling, der giver det mest naturlige resultat ifht. Permanent Makeup på bryn.

Denne behandling kan laves med flere forskellige teknikker, både maskine og den manuelle metode – Microblading. Teknik vælges ud fra hudtype, det eksisterende bryn og det resultat man ønsker at opnå.

Pris:
1. Behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling) 3400 ( hybridskygge tillæg på 500 kr.)

2. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr.

3. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)1000kr.

4. tillæg for Hybrid (let skygge på hairstrokes ) 500 kr.

EYELINER:

Eyeliner/ Vippefortætning/Eyeliner med ekstra bredde
Tynd fin eyeliner, som lægges imellem og langs dine vipper som optisk vil få dine vipper til at se tættere ud og give dit en diskret markering af dine øjne. Kan laves i med en klassisk sort, eller en mere diskret brun, grå eller olivengrøn farve og for de modige har vi også mulighed for at benytte meget klare blå, grønne, lilla eller turkise farver

Pris:
1. Behandling: 3400

2. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr.

3. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr.

Pris: 3400

LÆBER:

Lipliner med toning/3D full lips nano lips
En smuk markering af læbekonturen, hvor man toner farven ned i læben, så det ser naturligt ud. Til denne behandling vælges altid en farve, som ligger så tæt op ad den naturlige læbefarve som muligt, så der ikke ses en overgang i læben.

Pris:
1. Behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)3400 kr.

2. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000kr.

3. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000kr.

Pris:
1. Behandling: (Design af form og behandling) 3400 kr.

2. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000kr.

3. Behandling 4-6 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000kr.

Årlig opfrisk af pmu 3-12 mdr efter. 1500kr. ( tillæg på 500kr for ændringer fra hairstrokes til powderbrows så 2.000kr )

Årlig opfrisk af pmu 12-24 mdr efter sidste behandling. 2000 kr

Permanent Makeup Art.

v/ Susan Vinther
Bredgade 5B 1. Sal
7400 Herning
Cvr. 36184876


Tlf. 53806989
E-mail: susan-permanentmakeup@outlook.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 16:00 Lukket
Tirsdag 08:00 - 16:00 Lukket
Onsdag 08:00 - 16:45 Lukket
Torsdag 08:00 - 16:00 Lukket
Fredag 08:00 - 16:00 Lukket
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk