FAQ

Ofte stillede spørgsmål & svar

Gør det ondt at få udført Permanent Makeup?

Graden af smerte ved en procedure indenfor permanent make-up, afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, området hvorpå der behandles, hvilken bedøvelse der benyttes, samt din behandlers tekniske færdigheder. Det vil sige at én vil opfatte en procedure i et gívent område som værende mindre smertefuldt, hvor en anden vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuldt. Størstedelen af specialister indenfor permanent make-up, er enige om at proceduren på øjenbryn er den behandling der vækker mindst ubehag, hvor proceduren ved eyeliner ofte handler om angst grundet behandlingsområdet, mere end det egentligt er smertefuldt. Behandlingsproceduren på læber, er den behandling der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelser som mindsker ubehaget betragteligt.

Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet, hvad så?

Når du vælger at modtage denne type afbehandling er det afgørende at beslutningen er velovervejet og at du har sat dig grundigt ind i proceduren samt undersøgt markedet, for at finde den rette behandler for dig. Det er vigtigt at du og din specialister enige om hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske. Permanent make-up er en blivende behandling som du skal leve med i mange år efter og af samme årsag vil en professional behandler aldrig pigmentere før at optegningen er godkendt af dig som kunde. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer du modtager af din specialist. Såfremt at du ombestemmer dig vedr. den form du har godkendt, kan din behandler ikke klandres for dette.

Kan jeg vælge farven selv?

Nej, permanent makeup og farveteori er meget kompliceret og man kan ikke vælge farver, på samme måde som man gør med almindelig makeup. Der skal tages højde for din egen hudtone og hvilken behandlingsteknik der skal benyttes. Din Nouveau Contour specialist har modtaget grundig undervisning i farveteori, og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring hvilke farver der passer dig bedst og vil I sidste ende også udvælge den rigtige farve til dig. Der er et udvalg på mere end 66 farver til alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve der er skræddersyet til din hudtone.

Kan jeg komme direkte ind fra gaden til en behandling?

Før en behandling indenfor permanent make-up,vil der altid finde en konsultation sted. Under denne konsultation kan du drøfte dine behov med din Nouveau Contour specialist, du kan udspecificere dine ønsker med hensyn til form og farve og sammen finder I ud af hvordan permanent make- up kan være med til at imødekomme dem. Selvfølgelig vil din specialist give dig en fornuftig rådgivning, i forhold til hvordan de bedste og smukkeste resultater med permanent make-up kan opnås. Så principielt kan man godt komme direkte ind fra gaden til en behandling, hvor denne er slået sammen med en konsultation, men beslutningen om at få udført permanent make- up bør altid være en velovervejet handling og ikke en pludselig indskydelse!


Kan jeg stadig anvende almindelig make-up?

Absolut. Permanent make-up er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmake-up, det tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra make-up ovenpå, når først din Permanent Makeup er helet.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Dette afhænger af den valgte behandling og din specialists færdigheder, men generelt vil det tage 1 1/2 – 2 1/2 timer,inklusiv konsultation, bedøvelse, optegning af formen, farvevalg og pigmenteringsproceduren.

Er der nogen særlig efterbehandling?

For at sikre at din permanente make-up bliver optimal, vil din Nouveau Contour specialist give dig nogle retningslinjer for,hvordan du skal behandle din permanente make-up samt en udførlig After Carevejledning på skrift. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat, så det er vigtigt at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen?

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60% og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse, vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 5 uger når huden er helt fornyet.

Et færdigt resultat kan først forventes efterminimum 2 behandlinger, så det er vigtigt at man ikke antager at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.

Er permanent make-up sikkert?

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred og at udstyret der benyttes er sikkert.

For det beløb, jeg bruger på permanent make-up kan jeg købe en masse blyanter og makeup!

Korrekt. Men er der også en make-up artist der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen når du står op? Følger denne make-up artist dig også på dine ferier for at rette din make-up når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? Permanent make-up medfører en bekvemmelighed du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis.

Er permanent make-up det samme som en tatovering?

Princippet er lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle, men det er den eneste lighed. Udstyret, dybden pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes.

Permanent Makeup Art & Beauty

v/ Susan Vinther
Bredgade 5B 1. Sal
7400 Herning
Cvr. 36184876

Tlf. 53806989
E-mail: susan-permanentmakeup@outlook.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:45 - 20:00 08:45 - 16:00
Tirsdag 08:45 - 13:45 08:45 - 16:00
Onsdag 08:45 - 16:45 08:45 - 16:00
Torsdag 08:45 - 16:00 08:45 - 15:00
Fredag 08:45 - 15:00 08:45 - 19:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk