OBS:

Vær opmærksom på at der ved permanent makeup ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger (vi anbefaler 3) før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.

Tidsbestilling:

Tidsbestilling kan KUN ske ved opkald på 53806989 Mandag til Torsdag kl 8:00 - 9:00 eller onlinebooking. Hvis telefonen ikke besvares, så læg dit navn, nummer samt hvilken behandling du vil booke tid til, så ringer vi dig op, så snart vi har mulighed for det. Vi gør opmærksom på at vi ofte har travlt optaget med kunder og der kan forekomme lange ventetider på behandlinger.

Afbudspolitik

Vi har meget travlt og har ovenikøbet meget lange ventelister af kunder som gerne vil have en tid hos os og af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser.

Annullering af tidsbestilling SKAL ske på ved at følge linket i bekræftelsesmailen eller pr. sms 53806989 SENEST 72 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

Vi forventer desuden, at du som kunde har læst vores info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup.

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os ved forudgående samtale med os, enten via telefon eller fysisk konsultation, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

- Gammel PMU (lavet i anden klinik)
- Medicinsk behandling
- Solbrændt hud
- Acne
- I medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.
- Graviditet
- Amning

Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retninglinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger.

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da vores arbejde kræver megen koncentration og er en proces imellem behandler og kunde.