Vigtig information inden din behandling:

Vigtig info om Permanent Makeup læs her

Vigtig info om ofte stillede spørgsmål læs her

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende 3 dage op til behandling:

- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choiceetc.) - Undgå store mængder af ingefær og hvidløg
- Indtagelse af stærk antibiotika
- Indtagelse af alkohol

 

Du skal undgå følgende 48 timer op til behandling:

- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Store mængder af koffein (1-2 kopper kaffe er ok)

 

* Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber. Du må ikke have kunstig Vipper eller kontaktlinser eller øjne makeup på når du kommer til behandling af eyeliner.

 

Eyeliner - Hvilke muligheder er der?

Øjenvipper og eyeliner giver dine øjne udtryk. Med permanent make-up kan udtrykket af øjnene ændres ved at benytte forskellige farver, og udtrykket bliver derved mere fremtrædent.

Almindelige eyeliner og vippefortætning pigmenteres imellem øjenvipperne, hvilket giver et naturligt og smukt udtryk. Du kan vælge en mere udtryksfuld eyeliner I form af ekstra bredde, cleopatra vinge eller smokeyeffekt.

For små eller for store øjne kan pigmenteres således, at dit ansigt optisk syner mere i balance og dine øjne fremhæves på bedste vis, uanset form,størrelse og placering.

Det er vigtigt at være helt indforstået med at eyeliner altid kræver minimum 2 behandlinger ( vi anbefaler 3) før at behandlingen kan betragtes som værende færdig.

Dette skyldes at vi arbejder så overfladisk i huden, at noget af farven vil afstødes i løbet af hudens månedlige fornyelse afhudceller. Ved nogle hudtyper og behandlinger er det ikke ualmindeligt at der skal 3 behandlinger til, før at det endelige resultat kan ses.

I særlige og sjældne tilfælde kan det ske at der skal mere end 3 behandlinger til og yderst sjældent kan det også forekomme, at huden slet ikke vil optage farven. Dvs. at kroppen frastøder pigmentet, ligesom det også kan forekomme ved andre kosmetiske indgreb, hvor der placeres et fremmedlegeme i kroppen. Dette kan umuligt forudses af behandleren eller kunden selv og i disse tilfælde ydes der ingen refundering af penge for behandlingerne, som er foretaget. Dette må betragtes som en sjælden risici.