Om Jet Peel

Jet Peel™ er en prisvindende teknologi indenfor ansigtbehandlinger. En smertefri og naturlig ansigtsbehandling som dramatisk forbedrer hudens udseende, tekstur, tone, hydrering og cirkulation, ved hjælp af vand, ilt og infusioner af bl.a. hyaluronsyre.

Jet Peel™ bruger et specielt patenteret håndstykke til at oprette en kraftig jet, der består af mikrodråber af saltopløsning. Denne supersoniske strøm accelererer dråbernes hastighed til op til 200 m / sekund, og når den påføres direkte på huden, fjernes de døde hudceller og huden får et boost af fugt og vitaminer, Jet Peel ™ fra TavTech er den ORIGINALE Jet Peel ™ maskine, og bør ikke forveksles med lignende maskiner.

Forskellen på Jet Peel ™ og Aqua Peels er, at Jet Peel™ penetrerer epidermis og placerer produkterne i dermis, hvor en Aqua peel kun “vasker” huden, og i bedste tilfælde exfolierer. Fordelen ved Jet Peel ™ er, at du ikke kun får en infusion af vitaminer, men også en exfoliering og evt. peeling af huden.

Fordele ved Jet Peel

Jet Peel ™ har flere fordele:

- Dyberenser, exfolierer, gennemfugter og ilter huden.
- Peeling med enten frugtsyre eller Glycolsyre.
- Til forskel fra mange andre typer peelings er der med Jet Peel ™ ingen nedetid. Dette skyldes at det ikke er en invasiv behandling. 15 min. Efter behandlingen har huden med en smuk glød, og man er derfor ikke hæmmet i sin senere færden. Ingen stikmærker eller afskalning af huden, INGEN nedetid.
- Det er videnskabeligt bevist, og der foreligger derfor også videnskabelig dokumentation på, at Jet Peel ™ deponere serummet dybt ned i huden (Kilde: Universitetet i Leipzig)
- Serummerne eks.vis hyaluronsyren bliver jævnt fordelt i hele ansigtet, og ikke kun i punkter som hvis man evt. havde brugt en sprøjte

Serum:

- Forskellige typer af Hyaluron syre.
- Glycol syre til peelinger.
- Vitamin C booster.
- Vitamin A og E.
- Vandel syre en mild frugtsyre.
- Skin whitening.
- B5 vitamin.
- Div. Cocktails spækket med aktive ingredienser, bla beregnet til anti-age.
Hvilken protokol der anvendes afhænger naturligvis af din hudtilstand, og dine ønsker.

Hvilke virkeområder har Jett Peel?

- Rynker og linjer.
- Hyperpigmentering.
- Acne
- Ar
- Dehydreret hud.
- Olieret hud.
- Opstramning.

Hvor mange behandlinger?

Det afhænger naturligvis af, hvilket udgangspunkt og hvilke ønsker man har, mange indgår i et forløb med 6 behandlinger, og holder derefter resultatet ved lige med et boost hver, eller hver anden mdr. Hvis du bare vil forkæle dig selv og din hud, kan man sagtens få en enkelt behandling.