Vigtig information inden din behandling:

Vigtig info om Permanent Makeup læs her

Vigtig info om ofte stillede spørgsmål læs her

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende 3 dage op til behandling:

- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choiceetc.)
- Undgå store mængder af ingefær og hvidløg
- Indtagelse af stærk antibiotika
- Indtagelse af alkohol
Du skal undgå følgende 48 timer op til behandling:
- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Store mængder af koffein (1-2 kopper kaffe er ok)

 

* Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber. Du må ikke have kunstig Vipper eller kontaktlinser eller øjne makeup på når du kommer til behandling af eyeliner.

 

Læber – Hvilke muligheder er der?

Smukke, læber med en perfekt kontur hitter internationalt i branchen, i øjeblikket og med god grund - Fyldige læber med en diskret smuk farve forbindes nemlig med sensualitet og ungdom, det får os til at se yngre og friskere ud, at man tydeligt kan se konturen på læben og at denne ikke ser udvisket og falmet ud.

Faktisk kan dine læber se mindre ud end de egentlig er, hvis du med tiden har mistet farven i dem og konturen dermed samtidig er udvisket, I så fald kan man nemlig ikke se overgangen fra hud til læbe, hvilket får dine læber til at se næsten usynlige ud.

Med permanent make-up kan du opnå at få en naturlig læbekontur igen eller blot give dine læber en ekstra markeret og ungdommelig farve.

Man kan også korrigere læber så de fremstår mere symmetriske og i balance.

Glem alt om den skrækkelige 80’er lipliner man lavede før i tiden, nu kan du få tonet din permanent makeup ind i hele eller dele af læben, så det ser naturligt ud, uden synlige overgange!Du kan bla. vælge en “liplinerfarve med toning” for et diskret naturligt resultat ved manglende kontur. Det er muligt at vælge en “full lip” behandling,for at opnå en naturlig form og for at give blege læber mere farve.

Vi står desuden altid til rådighed for at rådgive dig i dit valg og med vores erfaring og ekspertise vil vi kunne guide dig frem til den bedste løsning for lige præcis dine læber.