Månedens tilbud
Behandlinger
Priser
Booking
Månedens tilbud
Behandlinger
Priser
Booking

Kunde udtalelser

”Jeg kan virkelig anbefale Susan hvor jeg har fået lavet bl.a. bryn. Hun er meget professionel og omhyggelig i sit arbejde. Jeg har hver gang været yderst tilfreds!

Fantastisk behandling og helt vanvittige resultater, jeg vil anbefale alle at tage hertil, her får du nærværende og professionel behandling”

Gitte

De varmeste anbefalinger til Sandra herfra! Hun er super dygtig, omhyggelig og professionel. Man kan være sikker på at komme der fra med det bedste resultat hver gang. Jeg tøver ikke med at komme igen og igen. :-)

Hanne

”Virkelig prof arbejde. Jeg er vild med mit resultat! Susan er fantastisk til hendes arbejde og jeg er lykkelig for mine nye bryn”.

Camilla

”Jeg ville aldrig sætte mig i en stol hos andre end Permanent makeup art Susan Vinther. Hun har taget den bedste uddannelse og ikke bare et men mange. Jeg får altid meget ros for mine bryn hos alle”.

Heidi

”Kan varmt anbefale Susan. Hun fik mig til at føle mig tryg fra første øjeblik og det hele foregik meget professionelt.

Får stor ros for mine bryn og er selv ydersttilfreds. Kender flere der også har fået lavet bryn hos hos Susan og der er bred enighed om, hvor dygtig og professionel Susan er.

Hun formår virkelig at skabe flotte og naturlige resultater. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg var i det bedste hænder”.

Vicki

”Jeg har fået lavet mine bryn af Susan, det er bestemt noget af det bedste jeg har gjord for mig selv, jeg er så glad for resultatet:) Susan er en der brænder for sit håndværk, og det kan både mærkes og ses på det fantastiske stykke arbejde hun har lavet:) det er bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine fødder hos hende:) Jeg kan klart anbefale dette sted”.

Marianne

”Suverænt dygtige piger. Meget omhyggelige. Bedste service og meget tilfredsstillende resultater. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger”.

Pernille
Book en tid

Hos Permanent Makeup Art & Beauty er viden, information, tillid samt afstemning af
forventninger nemlig afgørende elementer, for at sikre, at du får en god oplevelse og at du ender op
med et resultat du bliver tilfreds med.

Book nu